Verkstad - Vad vi gör

Vi är vi specialiserade på ett brett utbud av tjänster för husvagnar, husbilar och släpvagnar och utför ett stort utbud av olika reparationer så som nyinstallationer, reparationer för fuktskador, elektriska fel och mycket mer.

Vill du fräscha inredningen i ditt fordon så kan vi hjälpa dig.
Vi utför klädseltvätt på dynor,sängmadrasser,stolar och mattor.

Vårt team är dedikerat till att tillhandahålla högkvalitativt arbete och alltid hålla våra kunders behov i framkant. Om du har upplevt en olycka eller skada på ditt fordon är vi här för att hjälpa dig. Vi har erfarenhet av att arbeta med alla försäkringsbolag och strävar efter att leverera exceptionell service i alla situationer.

Ett urval av våra tjänster i verkstaden

Verkstad hos SG Husvagnar
 • Fukttest / Gasoltest

  Att utföra fukttest och gasoltest regelbundet är avgörande för att säkerställa både din husvagns/husbils långsiktiga hållbarhet och din egen säkerhet.

 • Service

  Boka in professionell service får du hjälp att ta hand om din husvagn på ett tryggt sätt.

 • Försäkringsärenden

  Har du råkat ut för en olycka eller fått någon skada på din husvagn/ husbil hjälper vi dig med detta. Vi jobbar med alla försäkringsbolag.

 • Klädseltvätt

  Att tvätta klädseln i din husvagn är lika viktigt som att rengöra utsidan. Låt oss sköta tvätten av klädseln i din husvagn och du slipper oroa dig för fuktskador då vi även utför fukttester.

 • Elektriska problem

  Välkommen till vår verkstad, där vi ofta felsöker och åtgärdar elektriska problem i husvagnar och husbilar. Vi förstår att ett fungerande elsystem är avgörande för din resa och komfort!